Skip to content

Welkom bij Born Assurantiën

Aan doorzettingsvermogen hebben wij, Marian en Henri Born, geen gebrek. Het zal wel met onze liefde voor de sport te maken hebben. Marian houdt van spinning, Henri is een gedreven wielrenner en trapt nog graag een balletje. Ons doorzettingsvermogen werkt door binnen Born Assurantiën. Wij gaan voor jou door het vuur, doen vaak net een trapje harder en zetten vol in op de best passende oplossing.

Daarbij gebruiken we jaren van kennis en ervaring. Marian werkte sinds 1986 bij een gerenommeerd assurantiekantoor in de binnendienst. Henri verdiende sinds 1992 zijn strepen bij de Goudse Verzekeringen in de buitendienst. In 2003 bundelden we onze krachten onder de vlag van Born Assurantiën, hét onafhankelijke assurantiekantoor op het gebied van particuliere, zakelijke en financiële dienstverlening.

Wij zijn trouw aan onze klanten. Vaak krijgen we te horen dat mensen zich thuis voelen bij ons. Als er iets is: we zijn altijd bereikbaar. De lijnen zijn kort, en we komen snel in actie wanneer dat nodig is. We zijn er trots op dat inmiddels hele families onze klant zijn. Dat sneeuwbaleffect is voor ons het grootste compliment.

 

Bezoekadres

Wiardaplantage 7
8939 AA Leeuwarden
Tel 058 2161356
Fax 058 2889428
Mob 06 27522556
info@bornassurantien.nl
www.bornassurantien.nl